Temperaturat në tërë territorin e tërë Maqedonisë sonte janë nën zero.

Reshje bore me intensitet më të ulët bie në Shkup, Petrovec, Vendkalimin kufitar Tabanocë, Kodrën e Diellit, dhe qafën malore Gjavato, përcjell TetovaSot.

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë të lagështa, me mbetjet e dëborës pas intervenimit të ekipive në detyrë të NP “Rrugët e Maqedonisë”./TS