Një nëpunës i policisë në mesnatë është sulmuar fizikisht nga 21 vjeçari J.O nga Gostivari, informon MPB-ja.

Sulmi fizik ndaj nëpunësit policorë ka ndodhur pasi ai e ka ndërmarrë veprime zyrtare pas ngjarjes së denoncuar “ankesë dhe dhunë familjare”. Kundër J.O  do të ngritet parashtresë përkatëse, thonë nga MPB-ja.

Loading...