Ylli i muzikës, kërcimit dhe aktrimit tregon se si ia del të mbetet e shëndetshme dhe me një trup në gjendje të shkëlqyer, ndërkohë që shumë persona po shëndoshen dhe po shkojnë drejt obezitetit

Jennifer Lopez është një nga pak personat e famshëm që ka dominuar kërcimin, këndimin dhe aktrimin, duke u bërë një nga fytyrat më të njohura të industrisë së showbizit.

Ndërsa stili dhe projektet e 45-vjeçares kanë evoluar përgjatë viteve, një gjë ka mbetur e pandryshuar: trupi i saj i mrekullueshëm.

Image

Dhe këtë sapo na e vertetoj vetë këngëtarja në sfidën më të re në Instagram të quajtur ’10 vite më parë’.

Pikërisht para dhjetë vjetëve, këngëtarja ishte duke pritur binjakët e saj të vijnë në jetë, e ajo ka zgjedhur që të bërë krahasimin me një fotografi se si dukej shtatzënë.

Tani, dhjetë vite më vonë, artistja jo vetëm se nuk i ka mbetur asnjë shenjë nga shtatzënia, por duket se është më në formë se asnjëherë.