Mbrojtësi i skuadrës së Sampdorisë, Jacopo Sala, ka treguar një episod që ka pasur pas ndeshjes mes ekipit të tij dhe Juventusit, luajtur në ditët e fundit të dhjetorit, sfidë që mbylli fazën e parë në Serie A. Lojtari pati detyrën e vështirë për të mbuluar përgjatë 90 minutave sulmuesin bardhezi Cristiano Ronaldo. “Gjatë ndeshjes nuk foli fare, ishte gjithnjë i përqendruar në fushë dhe kjo karakteristikë e tij më befasoi. Realizoi dy herë në portën tonë, por dëshpërimin më të madh me të e pata pas ndeshjes. I kërkova fanellën kur mbaroi takimi, por nuk e mora dot, pasi ia kishte premtuar një lojtari tjetër. Ky ishte ‘goli’ i tretë që më bëri”, tha Sala.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();