Shkrirja e dëborës e ka rritur paraqitjen e rrëshqitjeve të tokës në drejtimin rrugor Dellçevë – Makedonska Kamenicë të cilat në disa pjesë të rrugës magjistrale e pengojnë zhvillimin normal të komunikacionit.

Nga “Rrugët e Maqedonisë” informojnë se ekipet kujdestare  janë në terren dhe punojnë në pastrimin e shembjeve.