Mendova se takova njeriun e ëndrrave të mia me djalin me të cilin shkoja në shtrat për marrëdhënie seksuale, por kjo lidhje përfundoi pasi një letre që i dërgova për mënyrën se si po sillej me mua. E vërteta ishte se “motra” me të cilën jetonte në shtëpi ishte zonja e tij shtatzënë, rrëfen ajo për “The Sun”,

Rrëfimi i saj i plotë:

Unë jam një vajzë 20 vjeç dhe e kam takuar këtë djalë 30 vjeçar në klubin ku punoj.

Me të hyrë në klub, ai më pyeti për menynë e pijeve dhe pasi ia rekomandova atë, më kërkoi të shoqëroja në pije.

Ai piu një koktej dhe më ofrojë edhe një tjetër, duke më thënë: “Eja, merre edhe një pije nga unë”.

Ai më bëri një buzëqeshje dhe filluam të flisnim. Ai tha se ishte i vetmuar dhe kishte ardhë në klub për argëtim.

Pas një pije tjetër, ai më propozoi që të shkonim në shtëpi për t’u argëtuar.

Ne filluam të putheshim qysh në daljen e klubit dhe shkuam në shtëpi. Aty ri-filluam lëpirjet dhe puthjet duke përfunduar në marrëdhënie seksuale.

Unë fillova të frekuentoja atë pas asaj natë, por ai shihej i çuditshëm.

Vinte tek unë për të bërë seks, por nëse takohesha për një pije apo kafe, ai nuk donte të qëndronte gjatë me mua.

Me përfundimin e pijes, më puthte dhe me thoshte se duhet të shkonte.

Kjo sjellje e tij më bëri të palumtur.

Një ditë e ndoqa atë dhe e pashë duke hyrë në një shtëpi që kishte përpara një kopsht dhe disa lodra.

Me tu kthyer në shtëpi, kërkova në rrjetet sociale dhe e pashë atë në foto me disa vajza të ndryshme.

Në një foto tjetër, ai po puthte një vajzë që ishte shtatzënë.

Kur u takuam përsëri, e pyeta për vajzën shtatzënë dhe shtëpinë me lodra.

Ai tha se ajo ishte një shoqe e tij e vjetër, kurse shtëpia ishte motrës së tij.

E kam përcjellë edhe njëherë, dhe e pash atë duke u puthur me një vajzë tjetër.

Më vonë ai pranoi se “motra” e tij shtatzënë ishte zonja e tij.

Atëherë unë u binda se ai po më shfrytëzonte mua dhe ato vajza vetëm për marrëdhënie seksuale.

Përgjigja e psikologes: 

Ju me të vërtetë keni pasur një ndarje me fat, sepse ju veç e dinit se si ai veproi me ju dhe sjellja e tij nuk tregoi se ai donte një angazhim të madh.

Nganjëherë një person i jashtëm të ndihmon të shohësh se çfarë ke parasysh.