Dje (8-janar) rreth orës 13 e 20 minuta, dy persona të panjohur kanë kryer grabitje në një tobako-shitore, me lokacion në rrugën ,,Dimo Gavroski,, në Tetovë.

Të njëjtët e kanë sulmuar fizikisht shitësin S.K. 27-vjeç nga Republika e Kosovës, ku edhe nga arka kanë vjedhur paratë e fitimit ditorë.

Është kryer kontrolli në vendin e ngjarjes, dhe punohet në zbulimin e kryerësve të veprës, dhe zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...