Kevin Fret është reperi i parë latinoamerikan Gay dhe ishte vetëm 24 vjeç kur ai u qëllua për vdekje në orën 5 e 30 të mëngjësit teksa ndodhej në rrugën  San Juan të Porto Rikos.

Image

‘ Nuk ka fjalë që përshkruajnë ndjenjën që kemi dhe dhimbjen që na shkakton të dimë se një person me kaq shumë ëndrra duhet të shkojë. Ne duhet të bashkohemi të gjithë në këto kohë të vështira dhe të kërkojmë shumë paqe për Puerto Rico-n tonë të dashur. Ai akoma kishte shumë për të bërë”, u shpreh menaxheri i reperit, Eduardo Rodriguez.

Vdekja e Kevin Fret çon në 22 numrin e vrasjeve në Porto Riko vetëm për fillimin e muajit janar 2019.

Image