Modelja e famshme Heidi Klum pas 16 sezonesh nuk do të jetë më udhëheqës e programit të njohur të realitetit “Project Runway”, në të cilin konkurrojnë projektuesit e ri.

Ajo do të zëvendësohet nga modelja 27-vjeçare Karlie Kloss, e cila nuk do ta ketë të lehtë për t’u ulur në një karrige “me ngjyra të ndezura” dhe të merret me emrat më të mëdhenj në botën e modelimit.

Në një video promovuese që njofton sezonin e ri duke filluar nga muaji mars, mund të shohim Karlie, e cila mori rolin e nikoqires kryesore të një programi jashtëzakonisht popullor.

Përveç Heidi, një tjetër person i mirënjohur do të largohet nga kjo shfaqje – Tim Gunn, i cili ishte një nga anëtarët e jurisë në vitet e fundit. Në vendin e tij vjen një projektues 33-vjeçar dhe fitues i sezonit të katërt të shfaqjes popullore, Christian Siriano.