Alban Skënderaj dhe Miriam Cani janë padyshim një nga çiftet më të dashura për publikun dhe këngët e tyre kthehen menjëherë në hite.

Gjithashtu kantautori Alban Skëndëraj nuk ka reshtur kurrë së treguari  dashurinë që ka për dy femrat e jetës së tij Miriamin dhe vogëlushen e tij Ameli.

Image

Dhe ditën e sotme këngëtari ka postuar një foto ngrohtë dhe të mbushur plot dashuri të Miriamit dhe Amelisë në të cilën ka shkruar:

‘Panorama e jetës’  ku duket Miriam Cani dhe Ameli përqafuar.