Jemi mësuar që politikanët t’i shohim vetëm duke bërë fushatë, duke mbajtur fjalime dhe duke u deklaruar për çështje të ndryshme politike.

Por, qartasi aktiviteti i tyre, edhe pse në funksion të politikës, nuk kufizohet vetëm rreth këtyre. Një video nga The Guardian që bëri xhiron në rrjete sociale paraqet një koleksion të politikanëve të botës teksa vallëzojnë.