Zbuloni eksperiencat e çmendura te VIP-ave

Thuhet çfarë thuhet, një ndër pyetjet që u bëhet shpesh VIP-at shqiptarë është vendi më u çuditshëm ku ata kanë bërë seks.

Nga deklaratat e VIP-ave shqiptarë mund të numërojmë një mori vendesh të çuditshme ku kanë kryer marrëdhënie seksuale. E kur themi të çuditshme, nuk e kemi fjalën për seksin e zakonshëm në krevat apo në të gjitha dhomat e shtëpisë, por për vende të tilla si pyll, banjo lokali apo të “Syri i Kaltër”.

Ndërkohë që disa e kanë shmangur, vip-at e tjerë janë përgjigjur troç dhe ne iu njohim me disa nga vendet më të çuditshme ku ata kanë bërë seks.

Image

Robert Berisha

Gjatë intervistës ai u pyet nga moderatorja Roza Lati për vendin më të çuditshëm ku ka bërë dashuri.

“Të çuditshëm janë të gjitha, por mund të them në shinat e trenit”, u përgjigj Roberti.

Image

Ori Nebiaj

Ori fillimisht hezitoi ta tregonte, por më pas zbuloi vendin më të çuditshëm ku ka bërë seks.

“Nuk kam dhe më vjen keq pse nuk kam, një jetë ka njeriu. Pastaj varet çfarë konsideron vend të çuditshëm…Në varkë” tha moderatorja.

Image

Rudina Dembacaj

Aktorja dhe moderatorja na ka zbuluar se vendi më i çuditshëm ku ka kryer marrëdhënie seksuale ka qenë në det

Image

Dj Sardi

“Vendi më i çmendur ku ke bërë seks”, ishte pyetja interesante që Sardi nuk hezitoi aspak të përgjigjej dhe tha “Te Syri i Kaltër, në ujë akull të ftohtë”.

Image

Renis Gjoka

“Në një banjo lokali!”, u përgjigj Renis Gjoka në një intervistë para 2 viteve.

Image

Xhensila Pere

Ndërkohë që Xhensila Pere i habiti të gjithë ku në studion e TROKIT në IN Tv u shpreh se vendmi më i çuditshëm ku ka bërë seks është “mbi deve”.

Image

Roza Lati

Në pyll. Moderatorja shqiptare ka pranuar se seksi më i çmendur ka qenë në pyll. “Seksi më i çmendur? Kam bërë shumë çmenduri por veçoj atë në pyll, vendi nuk tregohet (qesh). Nuk duam të dimë emrin e pyllit, megjithatë ku ka më mirë sesa në ajër të pastër! Të bën mirë dhe për mushkëritë!?