Këngëtarja Sophie Ellis-Bextor ka gëzuar fansat e saj të shumtë duke sjellë lajmin e bukur.

Në fakt, nëna e katër djemve solli në botë djalin e pestë – Mickey Jones.

Ky informacion ishte veçanërisht i këndshëm për vëllezërit më të mëdhenj të Mickey, të cilët mezi presin ardhjen e një anëtari të ri të familjes.

Sophie, që 14 vjet është në martesë të lumtur me muzikantin Richard Jones, tashmë ka katër djem Sonny, Keith, Ray dhe Jesse.

Këngëtarja u bë e njohur me  hitin “Groovejet”, dhe deri më tani ka lansuar  gjashtë albume në studio

Loading...