E mbajmë mend gjithmonë elegante dhe me linjat perfekte.

Pavarësisht se është nënë e dy fëmijëve, këngëtarja Ledina Çelo vazhdon të ketë një fizik për t’u pasur zili edhe nga adoleshentet.

Ledina Çelo gjithmonë është lakmuar për linjat e saj trupore dhe bukurinë që nuk është zbehur ndër vite.

Pavarësisht se është nënë e dy fëmijëve, Ledina ka përmasa trupore të denja për një modele.

Image

Këngëtarja gjithashtu  i është bashkuar sfidës në Instagram 10yearchallenge( 10 vite më e re),duke postuar një fotografi të saj të bërë dhjetë vite më parë.

Në këtë foto të bërë në vitin 2008 Ledina shihet të ketë pozuar nudo, kjo foto është pjesë e një fotosesioni i realizuar në Londër sipas këngëtares.