Mozzik është një ndër reperët më të njohur, këngët e tij tashmë janë kthyer në hite dhe ka korrur sukses të madh në muzikë.

Mirëpo jeta e tij nuk ka qënë e njejtë si sot dhe në një rrëfim prekës,Mozzik ka treguar fëmijërinë e vështirë.

’Se njeriu i fortë kurrë nuk dorëzohet, si unë po rrëzohet po çohet.Gjithmonë kujtoj kush isha kur xhepat bosh i kisha.Çdo gjë që flas është e sigurtë, jam rrit me byrek dhe yogurt’ shkruan reperi në isntastory.

Image

Image

Image