Pas reshjeve të dendura të borës që ka kapluar rajonin dhe Maqedoninë, mëngjesin e sotëm sërish është rikthyer i ftohti polar.

Gjatë orëve të para të mëngjesit temperaturat do të sillen nga -9 deri në në -3, ndërsa ato të ditës priten që të stabilizohen duke rënë në 0 gradë celsius.

Nga LAMM apelojnë për kujdes të shtuar gjatë vozitjes përshkak tē rrugëve të ngrira dhe orteqeve të borës nëpër rrugêt malore.