Deputeti i VMRO-së, Antonio Miloshovski i ka komentuar ndryshimet kushtetuese në stilin e Gligor Prlicev për ata që tradhtojnë dinjitetin e brezave dhe përdhunojnë vullnetin e popullit.

Ja çka shkruan ai në FB