Për sot pasdite, kryetari i OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski ka thirrur seancë të Komitetit Ekzekutiv të Partisë dhe takim me grupin parlamentar të OBRM-PDUKM-së.

Gjatë ditës, ata do të mbajnë rregullisht takime për të diskutuar për situatën aktuale lidhur me ndryshimet kushtetuese.

Nga OBRM-PDUKM njoftojnë se kanë presione të ashpër nga qeveria dhe kryeministri Zaev për sigurimin e shumicën së votave për ndryshimet kushtetuese.