Në emisionin e fundit të “Shiko kush luan”, Luana Vjollca ka  zbuluar  një detaj që nuk dihej për motrën e saj Marinën.

Moderatorja tregoi se Marina e ka më të vogël numrin e këmbës se ajo. Luana e ka numrin 38-a ndërsa Marina 35-a.

Luana tregoi se Marina e ka problem këtë pasi është numër shumë i vogël.

Marina e ka postuar videon e këtij momenti dhe ka qeshur me të motrën që ja zbuloi këtë detaj.

Loading...