Një grua 80-vjeçare ka lyer për herë të parë flokët.

Alayde Menna Barreto i leu flokët e saj në ngjyrë jeshile dhe reagimi kur pa veten në pasqyrë po bën xhiron e rrjetit.

E moshuara është filmuar teksa njëra prej familjareve i ka mbyllur sytë dhe më pas ka larguar duart, duke e lënë pa fjalë 80-vjeçaren e cila pa veten me flokët jeshil.

Një grua 80-vjeçare ka lyer për herë të parë flokët. Alayde Menna Barreto i leu flokët e saj në ngjyrë jeshile dhe reagimi kur pa veten në pasqyrë po bën xhiron e rrjetit.

Me të parë look-in e saj të ri është hedhur përpjetë nga gëzimi. Madje ka nisur edhe të thërrasë me të madhe.