Një krijesë e çuditshme është shfaqur në plazhet e australisë, më saktë në plazhin e Queensland, ku për shkak të saj është mbyllur si zonë.

Mbi 2700 persona kanë marrë mjekim pasi janë pickuar nga kjo krijesë, por autoritetet bëjnë me dije se nuk përbën rrezik për jetën e pushuesve.

Kolonitë e Bluebottle shfaqen si qeska në detë dhe një arrin deri në 15 cm.

Loading...