Njoftohen qytetarët se shërbimet e nga Komuna e Tetovës në bashkëpunim me Sektorin e Punëve të brendshme në tetovë, nga ora 23:00 deri në 6:00 do të bëjnë pastrimin e vend parkimeve në bulevardet kryesore dhe rrugët e zonës B të parkimit zonal.
Lusim qytetarët të largojnë veturat nga zonat e lartëpërmendura.