Në një intervistë për Top Channel kryetari i partisë BESA, Bilall Kasami rrëfen prapaskenat e miratimit të ndryshimeve kushtetuese, të cilat mundësuan ndryshimin e emrit të vendit, në Republika e Maqedonisë së Veriut.

Bilall Kasami shton se tashmë ka ardhur koha për një President shqiptar në Maqedoni dhe partia BESA do bëjë gjithcka që një gjë e tillë të realizohet.