Sipas të dhënave të azhurnuara për shtetësitë e lëshuara në Maqedoni ka pak më shumë se 2.4 milion shtetësi, nga të cilat 1,883,612 (72,66%) janë deklaruar si maqedonas, 375,601 (16.7%) – shqiptarë, 2, 66% romë, 3.85% turq, 1.78% serbë, 0.84% boshnjakë, 0.48% vllehët dhe 1.03% të tjerë.

Kjo vlen për ata që ende nuk e kanë kuptuar apo nuk duan ta kuptojnë dhe nuk e dinë se çfarë po ndodh në Ballkan, shkruan Karakamisheva në Facebook.

Согласно ажурираните податоци за издадени државјанства, во Македонија има нешто повеќе од 2,4 мил.издадени државјанства,…

Gepostet von Тања Каракамишева am Sonntag, 20. Januar 2019