Ky ishte statusi i Gordana Jankullovskes ne rrjetin e saj social facebook ,pas reagimit te Gruevskit për mos votimin e ndryshimeve kushtetuese.

Kur je larg problemeve, ne 800 km nga maqedonia eshte e lehte ne rrjetet sociale per te thene cfare eshte e lehte dhe cfare nuk eshte, duke u amnistuar gjithcka nga te gjitha vendimet e trazuara qe gjithmone pergjegjes eshte dikush tjeter dhe e injoron realitetin.

Se maqedonia është aty ku është sot, midis gjërave të tjera dhe për shkak të shanseve të shumta të cliruar në të kaluarën.