Të gjithë janë përfshirë në sfidën  për të treguar  ndryshimet që kanë pësuar pas 10 viteve.

Ka qenë kantautori Alban Skënderaj i cili sapo  ka hapur një tjetër sfidë për rrjetin. Ai ka publikuar një foto me partneren e tij, Miriamin dhe krahas pozës ka vendosur hashtagun e sfidës së re.

“#Foreverchallenge”, shkruan Albani krah fotos, duke hapur ‘Sfidën e përjetësisë’ me partnerët që kanë shumë kohë së bashku.

Image