Guvernatori i Kalifornisë po mbante fjalimin e inaugurimit, djali i tij 2 vjeçar mori vëmendjen e të gjithëve.

Është normale që politikanët të bëjnë ndonjë fotografi me bashkëshorten dhe fëmijët e tyre, pas dhënies së ndonjë fjalimi të rëndësishëm.

Por çfarë ka ndodhur së fundmi ka qenë një skenë që ka bërë të gjithë të pranishmit të brohorasin.

Vazhdon rënia e temperaturave – si të kujdeseni për makinën tuaj

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për momentin kur Gavin Newsom, i cili u betua si guvernatori i 40-të i Kalifornisë, u paraqit në skenë.

Ndërsa Newsom po mbante fjalimin e tij të përurimit, djali i tij dyvjeçar, Dutch, shkoi në skenë, pas së cilës Newsom e mbajti atë në krahë.