Tridhjetë e katër vjeçari J.B. nga Gostivari, dje (10-janar) ka denoncuar se rreth mesditës, deri sa ka qenë duke ecur në këmbë nga fshati Turçan i Vogël në drejtim të lagjes Cigllana, nga oborri i një shtëpie ka dalur një qen dhe e ka sulmuar, kështu që e ka kafshuar në këmbën e majtë.

Të lënduarit ndihmë mjekësore i është ofruar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar.

******

Një tjetër rast tridhjetë e një vjeçarja E.A. nga Gostivari, dje (10-janar) ka denoncuar se, duke ecur për në shtëpinë e saj në rrugën ,,Mlladen Simonovski,, rreth orës 12 e 30 minuta, ka qenë e sulmuar nga një qenë i pa strehë, i cili i ka shkaktuar lëndime në këmbën e djathtë.

E njëjta ndihmë mjekësore ka kërkuar në Spitalin e përgjithshëm  ,,Ferid Murat,, në Gostivar.

Loading...