Rrallë kush nuk e njeh Fatime Fetain. Ajo u bë e njohur kur nisi në Prokurorinë Speciale në krah me Katicën. E më shumë ju rrit autoriteti kur nisi të sulmojë ish kryeministrin Nikolla Gruevskin dhe Sasho Miajllkvin dy të fortit e pushtetit të atëhershëm.

Ikona e PSP-së, nis të humb besimin dhe simpatinë në momentin që nisi të mendojë se ajo mbi shtetin, ligjin dhe qytetarët, e kur të rritet mendja të vjen edhe dështimi dhe injorimi më i madh që mund të mendojë dikush.

Vetura, bodygardët, rroga e madhe dhe Fatimes sikur i dolën mend, dhe nisi të duket si “allkaponja” e shtetit, që me aminin e saj mund të hysh në burg, me aminin e saj dalish prej burgu.

Në realitet nuk është ajo Fatime që paraqitet, nuk është aq trimëreshë sa u bë, pasi ajo nga mendjemadhësia u fut në një rrugë duke treguar në realitet Fatimen gjoja “shqiptare”, shkruan TS

Fatimja “shqiptare” në një intervistë tregon hapur për simpatinë e saj ndaj gjuhës, kulturës dhe këngëve serbe. “Nëse duhet të zgjedh ndonjë gjuhë, ajo është gjuha serbe, sa do që të duket argëtuese të dëgjosh muzikë të huaj, muzika serbe është ajo që të kall” thotë Fatime Fetai.

Ndryshe edhe në anketat e fundit ka humbur besimi ndaj PSP-së, dhe në fund me lirimin e Sasho Miajllkvit, Orce Kamcevit dhe të akuzuarëve të tjerë, PSP-ja nuk ka vlerë më në këtë shtet, dhe nuk punon me standarde të njetja.

PSP-ja premtoi edhe në zbardhjen e rastit MONSTRA, ku ende shqiptarët kalben në burg të pafajshëm, ajo në fund liroi ata që vodhën shtetin duke i liruar me arsye banale./TS/

Degjoni çka thotë me gojën e vet Fatmija për gjuhën dhe muzikën serbe në minutën 12 -13