Pasuria e dy shtetasve është sekuestruar në Lezhë, pasi dyshohet se ata t’i kenë përfituar më anë të veprimtarive kriminale.

Bëhet e ditur se vlera e sekuestruar është rreth 5.2 milionë euro.

“Sekuestrohen rreth 5.2 mln euro llogari bankare dhe pasuri të paluajtshme të dy shtetasve, të dyshuara të përfituara nga veprimtari kriminale”, thuhet në njoftimin e policisë.

Njoftimi i plotë e Policisë Lezhë:

Në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”, sekuestrohen rreth 5.2 mln euro llogari bankare dhe pasuri të paluajtshme të dy shtetasve, të dyshuara të përfituara nga veprimtari kriminale

Loading...