Video dramatike tregon se dy njerëz janë duke shpëtuar ngushtë nga një zjarr i banesës në katin e 24-të në Qingdao, Kinë, duke u zbritur nga kati që kishte marrë flakë.

Ata thuhet se pësuan vetëm plagë të lehta dhe shkaku i zjarrit është nën hetim.