Deputetja franceze Lilana Tangi dhe nënkryetarja e Grupit  për miqësi Francë-Maqedoni sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë do të ketë takime me anëtarët e Komisionit për çështje evropiane.

Siç informon pres shërbimi i Kuvendit, Tangi do të ketë takim edhe me Grupin parlamentar për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës.

Loading...