Një dasmë për të cilën do të flitet shumë do të organizohet muajin e ardhshëm.

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin do të martohen muajin e ardhshëm.

Mediat e jashtme po shkruajnë se çifti kanë filluar përgatitjen për ceremoninë, si dekorimi i sallës dhe të gjitha detajet tjera për dasmë, ndërsa besohet që çifti janë duke i mbajtur provat e para të tyre për ceremoninë martesore.

Ata janë fejuar gjatë muajit korrik të vitit të kaluar, kur Bieber i ka propozuar martesë Hailey-t gjatë pushimeve të tyre në Bahamas.

Ata madje kanë lidhur kurorë në muajin shtator, ndërsa dasmën do ta organizojnë për hir të famlijes dhe shoqërisë.