Reperja amerikane, Cardi B, është ndarë nga i fejuari i saj, Ofset, më shumë se një muaj.

Kështu reperja nuk e ka në mendje të bashkohet me Ofset.

Një burim për Hollywood Life tha se Cardi është duke kushtuar shumë vëmendje vetes dhe vajzës së saj Kulture.