Lorik Cana dhe Xherdan Shaqiri do të kenë nderin të jenë pjesë e eventit të përvjetorit të 11-ë të Pavarësisë së Kosovës në 17 shkurt në Gjenevë të Zvicrës.

Dy personalitetet e Shqipërisë në futboll janë të ftuar nga Shoqata Humanitare “DPSC” ku do të dhurohen fonde bamirësie për ndërtimin e një shtëpie për një familje të varfër në Gjilan.

Vetë Cana e ka dhënë lajmin me anë të një postimi në Instagram.