Një festë me hamburgera është organizuar nga presidenti amerikan Donald Trump, i cili mirëpriti në Shtëpinë e Bardhe ekipin e futbollit të kolegjit Clemson Tigers. Më shumë se 300 hamburgera, patate të skuqura dhe pica mbërritën në Shtëpinë e Bardhë për të pritur sportistët amerikanë.

“Për shkak të mbylljes së qeverisë… dolëm dhe urdhëruam ushqimin amerikan të shpejtë të paguar nga unë, Ne kemi pica, ne kemi 300 hamburgerë, shumë, shumë patate të skuqura, të gjitha ushqimet tona të preferuara”, tha Trump, ndërsa e priti ngjarjen në Dhomën Shtetërore të Shtetit. Kur u pyet për ushqimin e tij të preferuar te tipit fast food nga një gazetar, Trump tha se i pëlqente të gjithë.