Dje rreth orës 22 e 40 minuta, në afërsi të Shkollës fillore në fshatin Toplicë, janë privuar nga liria personat A.F. 30 vjeç dhe E.A. 23-vjeç, të dy nga fshati Dobridoll i Gostivarit.

Të njëjtit kanë qenë duke qëndruar në veturën tip ,,BMW,, me targa të Gostivarit, ku gjatë kontrollit është gjetur marihuanë, e cila është fotodokumentuar dhe konfiskuar për ekspertizë.

Dy personat nga Dobridollir janë mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për zbardhjen e plotë të rastit.