Ariana Grande publikoi videoklipin e këngës së saj “7 Rings”.

Këngëtarja 25-vjeçare është shoqëruar nga disa prej miqtë e saj të ngushte në këtë klip, ku duken duke vallëzuar brenda dhe jashtë një shtëpie gjatë një ahengu të madh.

Ariana e shkroi këtë këngë rreth shoqërisë së saj dhe se si ajo dhe gjashtë prej tyre mbajnë unaza të njëjta.

Ariana Grande – 7 rings