Modelja dhe këngëtarja Afërdita Dresha ka vendosur ditën e sotme të t’ju kushtoj pak vëmëndje pyetjeve të bëra nga ndjekësit e saj në Instagram.

Image

Një nga pyetjet që modelja dhe këngëtarja vendosi t’i përgjigjej ishte:

“Sa e vështirë ishte të realizoje ëndrrat pa pasur babain?”

“Ëndrra e babait tim ishte që të bëhesha këngëtare, në moshën 12-vjeçare (kur ai ishte ende gjallë) më çoi të regjistroja këngën time të parë. Pasi ai ndërroi jetë ishte shumë e vështirë të vazhdoja para, por duhej t’i tregoja atij se do ta vazhdoja  ëndrrën time dhe të tij… Mamaja ime është një grua shumë e fortë, ajo më dha krahë për të vazhduar” – tregoi Afërdita.

Image

Image