Një video e publikuar në Daily Mail tregon magjinë e shkencës, se si një vezë e papërpunuar kthehet në një ‘top të fryrë’ me katër hapa të thjeshtë.

Eksperimenti i shkurtë, i filmuar në një vend të panjohur, përfshin uthull të bardhë, ujë dhe vetëm dy enë.

Siç edhe përshkruhet në videon e shkurtë, e publikuar në ‘Bobby TV’ në YouTube, teknika funksionin për shkak se acidi në uthull ngadalë e shkrinë lëvozhgën e vezës, duke e lënë një strukturë elastike pas, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon: