Kur dashuria me të vërtetë nuk njeh moshë Një histori e veçantë dashurie u zbulua në Instagram, një gjyshe 72-vjeçare me emrin Alameda Errell dhe “bashkëshorti i saj”, Gary Hardëick, 19 vjeç, nuk kanë frikë të mburren për romancën e tyre “të nxehtë” që prej dy vjetësh. Dallimi në mes të dy karaktereve nuk i ka penguar ata që të bashkojnë me jetët e tyre prej dy vjet më parë, kur i riu ishte 17 vjeç. Almeda mbeti e ve pas 43 vjetësh martesë dhe e kaloi kohën duke qarë pa e imagjinuar se ajo do të gjente dashuri në një njeri 53 vjet më të ri, përcjell rtv21.tv. Kimia mes te dyve lindi në një ditëlindje ku ishin të ftuar të dytë dy u , por dallimi i dukshëm i në moshë nuk ishte një pengesë për ta. Për këtë arsye, i riu komentoi se ai ishte i kënaqur me sytë e kaltër dhe personalitetin e gruas së bukur. Megjithatë, marrëdhënia arriti pikën më kritike kur të dy vendosën të martoheshin. “Nëse e doni dikë, mosha duket sikur është vetëm një numër”, tha ai. Më parë, daljet filluan të ishin shumë të shpeshta dhe kimia filloi të bëhej më e fortë. Ai e konsideron veten një njeri shumë të pjekur, kështu që nuk e ka lejuar hendekun e moshës të ndikojë tek ta. Pas shpërndarjes së fotografive të tyre në Instagram, mijëra miq dhe përdorues filluan të kënaqën dashurinë e tyre të dukshme . Por për familjarët e , Alamidës jo gjithçka është rozë dhe në më shumë se një rast ata kanë nxjerrë në pah dallimin e madh të moshës që ekziston në çift. Por nipërit e mbesat e saj e kanë marrë atë për një argëtim, madje edhe bëjnë shaka duke e cilësuar 19 vjeçarin si gjysh tij ose duke e parë atë si një mik./21Media