Eskorta australiane, Samantha X, e di se çfarë duan meshkujt! Ajo fitonte për të jetuar duke bërë gjithçka që donin meshkujt. Klientët e saj nuk ishin gjithmonë burra “single”, disa prej tyre thjesht po kërkonin dikë që mund t’i dëgjonte, t’u jepte pak dashuri dhe vëmendje.

Kështu, Samantha X, zbulon për prestigjiozen britanike “Daily Mail” 5 gjërat që çdo grua duhet të dijë për partnerin e saj.

Ja 5 faktet mbi burrat që sipas Samanthës duhet t’i dinë të gjitha gratë.

1.“Do të donte të kalonte kohë me ju, por ndoshta ju nuk jeni të interesuara”, thotë Samantha.

Gjëja e fundit që një burrë dëshiron të bëjë është që të ofendojë ose lëndojë gruan e tij. Në shumicën e rasteve, tradhti nuk do të thotë se burri nuk e do gruan e tij. Thjesht, ai dëshiron të marrë nga seksi me një tjetër atë që i mungon në marrëdhëniet e tij me gruan e tij. Shumë njerëz tradhtojnë për të marrë të ashtuquajturën “përvojë marrëdhënieje”.

2.“Meshkujt kanë nevojë për përqafime, përkëdhelje, puthje dhe seks të ëmbël pa nxitim. Ata preferojnë më shumë përkëdheljet intime sesa seks të dhunshëm”.

Samantha thotë se burrat nuk duan thjesht seks dhe të zgjasin takimet për dy ose tri orë. Kjo nuk do të thotë se klientët e saj nuk janë në gjendje të përballojnë një maratonë seksuale tre-orëshe, por që burrat duan gjithashtu përkëdhelje dhe biseda. Një herë Samantha u qortua se ishte tepër ndërhyrëse në shtrat.

3.“Në 9 nga 10 raste, burri juaj nuk do të donte të shkonte në shtrat me një femër me pagesë”.

Shumë burra i tregojnë Samanthës që të kenë dhoma gjumi të ndara, është një gjë që e urrejnë. Ndoshta gratë e tyre kanë arsye të mira për këtë. Por, kjo bën që burrat të përfundojnë në shtratin e një prostitute. Samanta thotë se marrëdhënia pa momente intime është e dënuar me dështim.

4.“Kënaqësia juaj është shumë e rëndësishme për burrin, sepse nga kjo varet vetëvlerësimi i tij erotik. I lejoni që t’ju japë kënaqësinë e seksit oral dhe mos u bëni merak pse nuk keni këmbë të tonifikuara apo celulit të theksuar, thjesht shijojeni”!

Tregoni më shumë dashuri dhe afeksion ndaj burrit tuaj. Është e pakëndshme kur e gjithë vëmendja juaj është e drejtuar ndaj fëmijëve apo ndaj qenit tuaj.

Samantha gjithashtu sugjeron të darkoni së bashku, të tregoni se çfarë ka ndodhur gjatë ditës, të fikni TV dhe thjesht të bisedoni.

5.”Kaq shumë burra që ankohen se gratë nuk janë të interesuara për punën e tyre, pasi ata kurrë nuk i mbështesin në këtë pjesë. Më besoni, madje edhe në punën e kontabilistit ka shumë gjëra interesante. Sa më afër ju jeni njëri-tjetrit, aq më e fortë është marrëdhënia juaj”.

Samantha beson se meshkujt kanë nevojë për seks, ashtu si gratë për stabilitet. Shumë meshkuj ankohen se punojnë më keq kur nuk kanë seks, ata janë shumë nervoz nëse nuk marrin relaksim seksual, përcjell GSH.

Të bësh seks me të atë që do është dyfish e këndshme. Burrat kanë nevojë për kontakt seksual, veçanërisht me atë që duan. Kjo ndryshon edhe sjelljen e tyre. Shumë klientë pranuan se nuk do të kërkonin seks jashtë shtëpisë nëse e kishin atë me gruan e tyre (ka pasur edhe nga ata që ende nuk kishin marrëdhënie seksuale, pavarësisht se kishin një partner). Eskorta australiane, Samantha X, nuk është vetëm një grua e bukur, por edhe inteligjente…