Është loja e momentit dhe po bën namin në rrjetet sociale.

“10 Year Challenge” i ka bërë të gjithë të postojnë foto të tanishme dhe të 10 viteve më parë, për të bërë krahasimin.

Por si kanë ndryshuar për 10 vite yjet e futbollit?

Sot duken më “të lëmuar”, më të tonifikuar, pa njolla e rrudha në fytyrë.

Operacionet plastike kanë bërë punën e tyre? Nuk i dihet, por mund të shikoni fotot dhe të gjykoni vetë.