Qeveria është e vendosur për të ndihmuar dhe përmirësuar kushtet e punës institucionin Avokati i shtetit.

Zaev vlerëson se institucioni në fjalë ka rëndësi të veçantë për sistemin shtetëror dhe se në bashkëpunim me MPB-në, do të gjendet mënyrë për sigurimin e institucionit.

Jemi të vendosur që të përmirësojmë kushtet dhe ta modernizojmë këtë institucion, avokati i shtetit është pjesë e efikasitetit të proceseve të cilat ndikojnë ndaj institucioneve tjera dhe jetëve të qytetarëve – theksoi Zaev.

Loading...