Presidenti i Nice, Jean-Pierre Rivere ka treguar se Mario Balotelli “nuk e ka humbur talentin es tij” por pret që të largohet në verën e ardhshme

Italiani kishte një fillim të vështirë në këtë sezon dhe ka munguar në shumicën e ndeshjeve parapërgatitore pasi që ishte involvuar edhe në një sagë transferi në Marseille.

“Sa i përket këtyre shqetësimeve se Mario po largohet, shkaktuan edhe mungesën e tij”, ka shpjeguar Rivere për RMC Sport.

“Mendoj që çdo lojtar i cili nuk ka ndeshje para-sezonale vuan në pjesën e parë të sezonit”.

“Në këtë pikë ai ka marrë tërë aftësitë e tij fizike, por nuk po shënon. Kjo e ka tensionuar, atë”.

“Mario nuk e ka humb talentin e tij, ditën që është kthyer të gjithë e kanë mbështetur”.

“Një zgjatje të kontratës? Jo, mendoj që gjithçka do të përfundojë më të në verë”.

 

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();