Një fatlum ka qëlluar kombinimin e Euro Millions të mbrëmjes të së premtes, duke fituar 99,7 milionë franga, shkruajnëmediat zvicerane.

Për ta fituar xhekpotin, është dashur të qëllohen numrat 5, 15, 17, 37 dhe 44, si dhe “yjet” 7 dhe 11. Fatlumi ka fituar 99,7 miliona franga.

Dy persona të tjerë kanë qëlluar pesë numrat e saktë dhe një yll. Dhe trembëdhjetë të tjerë kanë qëlluar pesë numrat e saktë, informon Albinfo.

Në tërheqjen e radhës të martën, në lojë do të jenë 19 milionë franga, kanë pohuar nga Loterie Romande.