Ajo është një nga femrat më të bukura në botës, por edhe fashion ikonë e biznesmene e ndjekur nga miliona njerëz kudo. Po flasim për Leyla Milani-Khoshbin ku zbulojmë se veshja e saj e fundit me një super fustan është krjuar nga dy super disenjatoret shqiptare Vlora dhe Kaltrina. Po shumë e vërtetë madje edhe kur ka postuar foton në Intsagramin e saj shumë të ndjekur ka falenderuar ato për këtë veshje të bukur që si duket e ka porositur online pasi i ka ndjekur dhe parë e pëlqyer shumë punën e stilisteve shqiptare. Por Vlora&Kaltrina kohët e fundit po veshin edhe yje të njohura në botë, ndërsa rasti tjetër është se Miss Haiti ku përfaqëson vendin e saj në Japoni në “Miss Internacional” po paraqitet me fustanet e shqiptareve, kjo është për tu krenuar të gjithë pasi puna dhe unikaliteti i tyre po pëlqehet kudo në botë.

Image
Image
Image