Mediat serbe kanë shkruar menjëherë pas fitores së Kosovës dhe janë munduar që ta minimizojnë këtë fitore duke e krahasuar me mos anëtarësimin e Kosovës në InterPool

Pasi Kosova fitojë me rezultat 4-0 ka ardhur edhe reagimi i mediave serbe.

Telegraf.rs ka shkruar e para ku ka thënë se Kosova e fitoi grupin 3 të Ligës D dhe do të promovohet në Ligën C.

Sipas tyre, kjo fitore mbyll plagët e humbjes së Kosovës sot në Azerbajxhan.