Një grua që është filmuar duke kryer marrëdhënie seksuale në një gur varri pretendohej se ishte duke tradhëtuar partnerin e saj.

Ajo, së bashku me një burrë 38 vjeç u filmuan në varrezat e kishës së shenjtë Trinity javën e kaluar.

Scott Elwood që kishte dalë për shëtitje me qenin vuri re ciftin dhe ata e panë, por vazhduan pa u shqetësuar.

Kështu që ai i filmoi dhe telefonoi policinë.

Tradhtinë e zbuloi nëna e vajzës që tha se 34-vjeçarja kishte një të dashur me të cilin ka fëmijë, por nuk është djali në video.

“Është faji i saj. Ai (mashkulli në video) u bë xheloz kur u bë me djalë dhe filloi të kontaktonte me të. Sapo janë njohur dhe i prishi marrëdhëniet me të dashurin”, tha mamaja e vajzës për Mirror.

Image