Një 31-vjeçar u arrestua nga Policia e Tiranës pasi në banesën e tij në fshatin Pezë e Madhe, u gjetën 8 kallëpe tritol, dhe lëndë të tjera shpërthyese.

Fatjon Kola u arrestua nga shërbimet e komisariatit numër 6 të kryeqytetit.

Gjatë kontrollit të banesës së tij, në  fshatin Pezë e Madhe u gjetën 8 kallëpe  tritol, 150 gramë secili, një granatë mësymëse si dhe një sasi lënde eksplozive tritol, rreth 500 gramë, që shërben për  përgatitjen e  minave  me telekomandë

Hetimet në ngarkim të Fatjon Kolës do të vijojnë nga Prokuroria e Tiranës për veprën penale ‘”Prodhimi i armëve  dhe municioneve luftarake, lëndëve plasëse, i bombave apo minave”.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();